buss-interior-tjanster

Konferens på bussen

För ett företag kan det vara en stor vinst att utnyttja restiden till mässan eller företagseventet genom att ha en minikonferens på bussen. För att det ska fungera är det praktiskt att kunna sitta mittemot varandra och ha ytor att placera papper och dator på. Internetuppkoppling är självklart precis som det nybryggda kaffet som håller alla pigga och altera.

Skolskjuts och skolutflykter

Ungar är härliga. spontana och en buss full med barn kräver kanske lite extra handlag och känsla av våra busschaufförer. Stefans Buss har samarbetat med dagis, förskolor och skolor i Göteborgsregionen i många år. Vi har med andra ord hunnit skaffa oss en erfarenhet som gör resan för barnen trygg och säker. Och lite mysig.

Vi bistår både med daglig skolskjuts och transport i samband med friluftsdagar, utflykter och skolresor.

Föreningen på resande fot

När idrottsföreningen, hyresgästföreningen eller den förening du är engagerad i behöver transport ska ni vända er till oss!Ni kanske ska på träningsläger, göra en shoppingtur eller besöka någon sevärdhet ute i landet.

Vi är vana att göra resan till en trevlig stund för både yngre och äldre passagerare. Skrymmande utrustning är heller inget problem.

Transfer och sightseeing

En stor del av våra uppdrag går ut på att förflytta ett resesällskap från punkt A – kontoret, föreningslokalen eller en uppsamlingsplats – till punkt B där något roligt händer – ett event av något slag, en sevärdhet eller en konsert.

Andra uppdrag vi får är att köra regelrätta sightseeingturer – ofta i samarbete med någon researrangör och duktig guide.

Skidresor och andra resor

I samarbete med researrangörer ordnar vi resor till svenska fjällen och andra orter runt om i Sverige och Norden.

Ersättningsbuss för tåg och annan lokaltrafk

Varför nämner vi det här? Det sköter väl SJ och andra aktörer på egen hand? Det är sant men vi ser det som ett gott betyg att vi får förtroendet att stå redo med en varm buss när oväder och olyckor sätter käppar i hjulen för andra transportmedel.